Корпорація «Богдан» підтримує ініціативу міст у переході на новий великий громадський транспорт

28 Липня 2018, 12:01
2438

Українські автовиробники здатні задовольнити попит на великі автобуси і тролейбуси у містах.

Про це у своєму блозі на сайті ЛІГА.net написав прес-секретар Корпорації «Богдан» Сергій Красуля.

«Потужності українських автовиробників вистачає, щоб у короткі строки забезпечити міста необхідною кількістю великого транспорту. Є заводи, які можуть виробляти сучасні великі та надвеликі автобуси і тролейбуси», – підкреслив Красуля.

Водночас він зауважив, що збільшення кількості громадського транспорту може стати ключовим рішення для вирішення проблеми заторів. Особливого значення набуває великий і надвеликий транспорт, який вміщує 100-200 пасажирів. Такий підхід дозволить значно розвантажити дороги та перерозподілити транспорті потоки міста.

Нагадаємо, що Корпорація «Богдан» повністю підтримує ініціативу міст у переході на новий великий, зручний і комфортний громадський транспорт та готова задовольнити їхні потреби в оновленні рухомого складу. Луцький завод Корпорації має 20-річний досвід у проектуванні та виробництві громадського транспорту. Це забезпечило підприємству міжнародні контракти з Польщею, Чехією, Францією та Данію, що говорить про високу якість вітчизняної продукції. Але головним пріоритетом у роботі залишається задоволення потреб України у модернізації та збільшенні чисельності рухомого складу міських автопарків.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024