«Копійочка» готує святкове відкриття магазину в Камені-Каширському

31 Липня 2018, 13:48
У Камені-Каширському відкриється магазин «Копійочка» 3368
У Камені-Каширському відкриється магазин «Копійочка»

У середу, 1 серпня, мережа магазинів потрібних речей №1 «Копійочка» готує святкове відкриття першого магазину в місті Камінь-Каширський.

Жителів та гостей міста чекає захопливе свято. Усі, хто завітає на відкриття, матимуть можливість виграти цінні призи та весело провести час.

Мережа «Копійочка» динамічно розвивається, відкриваючи нові магазини у різних регіонах. Асортимент товару з кожним днем росте, а ціни приємно дивують покупців. 1 серпня відбудеться відкриття першого магазину у м. Камінь-Каширський за адресою: вул. Шевченка, 22. На відкриття, «Копійочка» підготувала шоу програму для всіх охочих. Дітей розважатимуть веселі аніматори, а дорослі матимуть змогу спробувати себе у цікавих конкурсах. 

Покупці, які на протязі дня здійснять покупку в магазині «Копійочка» на будь-яку суму, зможуть взяти участь у розіграші призів. Щоб отримати свій подарунок, необхідно бути присутнім на розіграші.

Мета мережі «Копійочка» – стати улюбленим місцем покупки для усієї сім’ї. Щоб кожен член родини міг легко знайти необхідні товари за привабливими цінами.

«Копійочка» – одна з найбільших мереж магазинів на Західній Україні. Перший магазин було відкрито у 2010 році, а сьогодні налічується вже понад 140 магазинів у Волинській, Тернопільській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Дніпропетровській Хмельницькій та Закарпатській областях.

До зустрічі в «Копійочці»!

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024