На Ковельщині шукають землю під велику сонячну електростанцію

05 Серпня 2018, 17:40
881

У селі Бахів Дубівської громади планують встановити велику сонячну електростанцію, однак інвестору не вистачає 4 гектари землі. Мешканців села запрошують на зустріч з інвестором, щоб обговорити цей проект.

Про це повідомляється на сторінці голови Дубівської громади у Фейсбук Романа Троцюка.

«Шановні жителі с. Бахів. На території вашого села на даний час реалізовується великий інвестиційний проект. В результаті його реалізації в селі може з’явитися велика на 5 МВат сонячна електростанція. Реалізація даного проекту дозволить створити близько 10 робочих місць та наповнювати бюджет громади додатковими фінансовими надходженням», – йдеться у дописі.

«Даний тип підприємства відноситься до екологічно чистих підприємств, які не тільки не забруднюють природне середовище, а й навпаки дають змогу зменшити залежність від не відновлюваних джерел енергії. Реалізація даного проекту приверне увагу жителів України до вашого села та може створити позитивні передумови розвитку зеленого туризму, як в селі Бахів так і Дубівської громади в цілому (таких проектів в межах України є невелика кількість)», – підкреслює переваги проекту Роман Троцюк. 

Для повної реалізації проекту інвестору не вистачає 4 гектари землі. Сьогодні, 5 серпня, мешканців села запрошують на зустріч з інвестором. Під час зустрічі будуть розглядатися умови надання землі, переваги та незручності, які створить реалізація даного проекту. Зустріч відбудеться о 20 годині в приміщенні клубу села Бахів.

Читайте також: Гроші на вітер: хто і як інвестує у першу на Волині ВЕС

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024