Як цьогоріч святкуватимуть луцькі будівельники

10 Серпня 2018, 23:13
День будівельника 3845
День будівельника

Луцькі будівельники поділились особливостями своєї роботи та тим, як цьогоріч збираються святкувати День будівельника.

У другу неділю серпня своє професійне свято відзначають будівельники. 

Робітничі професії особливо популярні та затребувані на українському ринку праці. Серед них одна з найактуальніших – професія будівельника. Саме ці люди напередодні професійного свята зібрались у стінах обласної адміністрації. Сьогодні для них щирі вітання, подяки та квіти.

Ігор Чорнуха нині замінив свого батька Віктора на посту керівника одного з найстарших та найбільших будівельних підприємств в області. ПАТ «Луцьксантехмонтаж» існує вже понад 50 років та має за плечима налагоджені зв’язки, гарну репутацію та перспективи розвитку.

Чоловік каже є чим пишатись – а ще більше планів на майбутнє, головне не опускати руки. У підпорядкуванні Ігоря Чорнухи близько семиста людей. Це один з них – Анатолій. На будівництві робота кипить розповідає будівельник, а святкування будуть у неділю.

А директор підприємства «Арнів-Буд» Роман Заяць.  У цього волинянина за плечима двадцять років досвіду роботи у будівельній галузі.  Зараз чоловік займається продажем тих будівельних матеріалів з яких власне і обрамлюють красиві будівлі.

А ще, розповідає Роман Заяць, жоден бізнес не розвинути без кваліфікованого колективу. Своїми працівниками гордиться і в день професійного свята, обов’язково, завше влаштовує для них та їхніх сімей свято. Початківцям цієї галузі, чоловік радить відповідально підходити до роботита в команду брати лише тих людей які живуть цією справою. 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024