Десять секретів клієнтського сервісу, які підмітив волинський менеджер у знаменитій клініці Ярослава Заблоцького

14 Серпня 2018, 13:27
Юрій Петрук 4078
Юрій Петрук

Начальник Управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук відомий новаторським підходом у налагодженні роботи сервісної компанії. 

Юрій Петрук взяв участь у менеджмент-турі до Клініки Ярослава Заблоцького і поділився спостереженнями на своїй сторінці у Facebook.

  1. У роботі з клієнтами потрібно приділяти увагу деталям, які не видно ззовні, але точно помічають, коли стають твоїми клієнтами.
  2. Лажають усі, головне вчасно виявити прокол і виправити його.
  3. Помилка співробітника під час обслуговування стає історію про те, як не можна робити і обговорюється на щотижневих нарадах.
  4. Щось не договорити клієнту, так само погано, як і сказати йому неправду. І в тому, і в тому випадку клієнти думають, що їх обманюють.
  5. У сегменті Преміум, коли у твого клієнта виникає проблема, то вона співрозмірна з проблемою з дуже дорогим авто, тому у нього відповідні очікування щодо вирішення проблеми.
  6. Важливо особисто власнику проводити екскурсію для клієнтів або гостей, бо ти можеш зайти в будь-який кабінет, відкрити будь-який ящик і побачити те, на що не звертаєш увагу в звичайний день.
  7. Найдорожчі послуги/товар повинен продавати виключно власник.
  8. Персонал повинен працювати так, щоб люди не змушені були платити за послугу/товар, а хотіли заплатити.
  9. Довіра до бренду у майбутньому буде вирішальним фактором вибору тієї чи іншої компанії/продукту/послуги. Якщо ти приходиш у компанію ти повинен знати, що власник особисто подбав про вибір персоналу.
  10. Якщо тебе критикують або не згідні з тобою, значить ти погано пояснив. Відсутність комунікації між тобою і клієнтом сприймається як відсутність компетенції у тебе.

Під час менеджмент-туру до Клініки Ярослава Заблоцького
Під час менеджмент-туру до Клініки Ярослава Заблоцького

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024