На луцькій автостанції №1 демонтують кілька торгових «точок»

15 Серпня 2018, 15:04
Фото ілюстративне 780 Джерело: Волинь 24
Фото ілюстративне

На луцькій автостанції №1, що розташована на вулиці Конякіна, 39, перестануть працювати чотири літні майданчики.

Про це стало відомо під час засідання виконкому у середу, 15 серпня.

За словами керівниці департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської, на цих майданчиках продають сурогат і люди, які там випивають, створюють несприятливий імідж для міста.

«ВОПАС» незаконно здає ці метри квадратні. Керівництво автостанції говорить, що це їхня земля, і вони мають право встановлювати там МАФи, проте це не так. Ці кіоски встановили без відповідних дозвільних документів», – пояснила Сиротинська.

Відтак, члени виконкому підтримали цей проект рішення і власники кіосків повинні впродовж семи днів їх знести.

Читайте також: Знесуть бетонні блоки, які на автостанції №1 встановило керівництво

Нагадаємо, у понеділок, 6 серпня, керівництво автостанції №1 Луцька оголосило про те, що цей об'єкт припиняє роботу з 15:00 через спробу рейдерського захоплення частини території автовокзалу підприємцем Юрієм Геруном. Згодом стало відомо, що луцьку автостанцію на вулиці Конякіна, 39, не закриватимуть. А 10 серпня керівництво автостанції знову обіцяло влаштувати транспортний колапс у разі знесення мунвартівцями бетонних блоків.

До слова, на місці, де нещодавно муніципальна варта позносила кілька кіосків місцевих підприємців бізнесмен Юрій Герун планує звести чималий торговий центр. Щодо цієї земельної ділянки вже не перший рік триває судова тяганина.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024