У селі Тарасове – скандал через дитячі майданчики

15 Серпня 2018, 19:17
Дитячий майданчик у селі Тарасове 1045
Дитячий майданчик у селі Тарасове

У селі Тарасове, що на території Заборольської ОТГ  дитячі майданчики встановили 8 серпня, хоча за їх встановлення фірмі «Металіст» заплатили 65 тисяч гривень ще в червні.

Про це повідомляє Волинь24.

Нагадаємо, що у селі Тарасове, що в Луцькому районі, місцеві жителі звинуватили сільраду в порушенні норм безпеки при встановленні дитячого майданчика на стадіоні

Голова Заборольської ОТГ Валерій Боярський не зміг пояснити, чому фірмі «Металіст» перерахували гроші за невиконані роботи через день після підписання договору.

На виборах Боярського підтримувала та сама політична сила, від якої на посаду Луцького міського голови балотувався власник «Металіста» Олександр Товстенюк.

З’ясувалося, що Заборольська сільрада провела дві закупівлі майданчиків: одну – у «Металіста», іншу – у підприємця Володимира Дмитрука.

Обладнання від Дмитрука станом на неділю, 12 серпня встановили в селах Тарасове, Богушівка, Шепель, Антонівка. Обладнання від «Металіста» встановили лише у Тарасовому – на наступний день після того, як у ЗМІ «засвітилася» інформація про закупівлю майданчиків у цієї фірми.

Читайте також: У селі Тарасове розгорівся скандал через дитячий майданчик

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024