У Луцькій міській клінічній лікарні – нове обладнання

16 Серпня 2018, 13:49
У Луцьку міську клінічну лікарню привезли обладнання 824
У Луцьку міську клінічну лікарню привезли обладнання

У Луцькій міській клінічній лікарні з’явилося нове обладнання за майже півмільйона євро – рентген-ангіографічна система. Про це повідомили на Facebook-сторінці «Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу – Волинська ОДА».

В медичний заклад обладнання привезли 10 серпня.

«На виконання умов договору за тендером ICB-G № 6.2.2.1/14 «Закупівля медичного обладнання та розхідних матеріалів для медичних закладів вторинного та третинного рівнів (1 фаза)» (лот №14) в область надійшла рентген-ангіографічна система. Це – одна зі складових впровадження у краї Субпроекту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим на хвороби системи кровообігу у Волинській області», – йдеться в повідомлені.


За інформацією, ТзОВ «ІНМЕД УКРАЇНА» спільно з об’єднанням підприємств «TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS EUROPE B.V.» привезли у Луцьку міську клінічну обладнання вартістю майже півмільйона гривень. Ангіографічна система (рентген) Infinix-i Core+ INFX-8000V/G3 виробництва Toshiba (Canon) вже за кілька тижнів запрацює у цьому медзакладі. Адже складатимуть обладнання представники фірми-надавача послуг, адже це виключно компетенція сертифікованої виробником організації.

Окрім того, відомо, що після налагодження апаратури персонал лікарні навчать правильно експлуатувати обладнання, яке дозволяє проводити рентгенологічне дослідження судин і виявити вади у розвитку чи пошкодження. Кардіохворим антіограф допоможе лікувати інфаркти та інсульти головного мозку та встановлювати стенти пацієнтам.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у Twitter, Google+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024