Розповіли, якими будуть ціни на воду в Луцьку та районі

17 Серпня 2018, 14:36
Віктор Гуменюк 977
Віктор Гуменюк

Керівництво «Луцькводоканалу» розповіло, яким буде діючий тариф на водопостачання та водовідведення за метр кубічний у 2018 році.

Повідомили про це і п’ятницю, 17 серпня.

За словами заступника директора КП «Луцькводоканал» Віктора Гуменюка, діючий тариф на централізоване водопостачання становить 4 гривні 82 копійки за метр кубічний без ПДВ. А буде тариф – 5 гривень 64 копійки. Тобто збільшення відбудеться на  82 копійки.

Централізоване водовідведення становить  5 гривень 9 копійок. Коригований тариф повинен складати 5 гривень 88 копійок. Тобто ріст відбудеться на 79 копійок.

Обговорення тарифу на воду в Луцьку
Обговорення тарифу на воду в Луцьку

Підприємство постачає холодну воду з використанням внутрішньо-будинкових мереж маємо за 5 гривень 23 копійки, а буде – 6 гривень 14 копійок. Ріст відбудеться на 91 копійку.

Постачання водовідведення з використанням внутрішньо-будинкових мереж було 5 гривень 49 копійок, а буде – 6 гривень 40 копійок.

«Сьогодні одне домоволодіння використовує 4–5 метрів кубічних води в багатоквартирних будинках. Адже в приватному секторі інші об’єми використання. То додаткове навантаження на сімейний бюджет буде 3 гривні 60 копійок. Це є абсолютно адекватні суми, тим паче, що вони не пов’язані з діяльністю підприємства. Ми не збільшуємо будь-які свої витрати, ми намагаємося закласти те в тариф, що маємо заплатити іншим контрагентам і державі», – пояснив на завершення Віктор Гуменюк.

Всі, хто прийшли послухати про тариф на воду
Всі, хто прийшли послухати про тариф на воду

Спікери на відкритому обговорення щодо тарифу на воду
Спікери на відкритому обговорення щодо тарифу на воду

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024