Відділ освіти Луцькради звітував про виконану роботу

17 Серпня 2018, 14:30
Засідання комісії 915
Засідання комісії

У міські раді розповіли, що вдалося зробити у Луцьку в сфері освіти в першому півріччі 2018 року та скільки коштів на це витратили.

Про ці питання на засіданні комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства 17 серпня звітувала начальниця відділу освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

За її словами, у Луцьку активно провадиться політика нової освіти. У Луцьку створили 105 реформованих класів нової української школи.

До нових реформ залучають педагогів. Зокрема, у Луцьку 103 вчителя пройшли спеціалізовані курси. Вони навчалися на заходах методичного характеру, а також дистанційно – онлайн.

Зіновія Богданівна розповіла, що для луцьких шкіл закупили меблі на більше ніж 3,5 мільйони гривень. Їх, за словами чиновниці, робить рівненька фірма, яка вже неодноразово співпрацювала з відділом освіти. Саме ця фірма встановить двоспальні ліжка на 27 школу.

1, 9 мільйон використали на закупіллю принтерів, сканерів та іншої техніки. Зокрема придбали 94 ноутбуки на заклади початкової освіти. Підписали договір на закупівлю ламінаторів та фотографічного обладнання. А для кухонь купили холодильники.

Каже, зараз знову доводить писати листи на виділення коштів. Бо за літо «вилізли» такі об’єкти, які потребують термінового фінансування.

Проте, досі є невирішені питання у сфері освіти, каже пані Зіновія. Це наприклад ремонт стадіонів, встановлення вентиляцій у басейнах та проблеми з асфальтом біля закладів освіти.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024