Ягодин: відомий гурт влаштував концерт у черзі на кордоні

18 Серпня 2018, 12:54
«Шпилясті кобзарі» 1065
«Шпилясті кобзарі»

У п’ятницю, 17 серпня, прямуючи на концерт до Польщі, музичний гурт «Шпилясті кобзарі» потрапив у кількагодинну чергу на кордоні. «Застрягли» музиканти у пункті пропуску Ягодин-Дорогуськ.

Замість того, щоб нервувати, хлопці влаштували онлайн-концерт, який розвеселив їхніх фанів у соцмережі і підняв настрій іншим мандрівникам, які чекають поруч з музикантами, – пише Експрес.

«Люди у черзі дуже позитивно відреагували на наш виступ, підходили і просили зіграти ще, – розповідає Оксана Боровець, арт-директорка гурту у коментарі. – Поки не знаємо, чи почули наш виступ прикордонники. Принаймні до нас вони не підходили».

Музиканти простояли у черзі уже 10 годин і не знають, скільки ще доведеться чекати.

«З нами таке часто трапляється, останні кілька разів ми застрягали на 7-8 годин, — додає арт-директорка. — Уже звикли. Це важко. Наприклад, завтра у нас — два концерти у місті Пасленк, а в неділю  — концерт у Битові. Ще ж потрібно заселитися в готель і трохи відпочити.

Звісно, можна літати літаком, але це набагато дорожче.  Річ у тім, що бандури не можна перевозити у ручній поклажі, а віддавати їх у багаж  — небезпечно, адже це тендітний інструмент. Доводиться платити за два місця, а це  — подвійні витрати для організаторів».

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024