У Луцьку з’явиться сучасний гіпермаркет меблів та люстр 

20 Серпня 2018, 11:41
Гіпермаркет меблів та люстр Dybok.ua: Луцьк, проспект Волі 49а, «Сітіпарк», 2 поверх 9106
Гіпермаркет меблів та люстр Dybok.ua: Луцьк, проспект Волі 49а, «Сітіпарк», 2 поверх

Магазин Dybok.ua відкриє двері для шанувальників якісних і доступних меблів уже 1 вересня.

«Якщо у вас з’явиться нагода оновити меблі, куди б ви у Луцьку пішли їх купувати?» – таке питання ми ставили багатьом знайомим і незнайомим лучанам. Відповіді були в основному схожі –  меблевий центр, салон на околиці, базар і магазинчики у спальних районах міста, – розповідає Олександр Моісеєв, керівник відділу маркетингу інтернет-магазину меблів Dybok.ua.

Друге питання стосувалось якості надання послуг – чи комфортно вам робити у цьому місці покупку? Ось тут виникав сумнів, і думки в основному схилялися до того, що ні.

Якщо сучасні формати побутового, продуктового та фешн-рітейлу у Луцьку є, то з меблевим, м’яко кажучи, проблеми. І, як зауважив пан Олександр, саме це стало головною причиною відкриття у Луцьку Гіпермаркету меблів та люстр Dybok.ua:

«Більшість наявних меблевих форматів у Луцьку застарілі й не відповідають вимогам часу та потребам споживача. Сьогодні покупець став вимогливіший і не хоче просто купити де-небудь меблі. Важливим стає все – оформлення та освітлення місця продажу, цікавий асортимент товару, чесна ціна, вичерпна консультація, зрозумілі тарифи за складання меблів та інші деталі».


 

Лучани багато їздять до Європи, і в тій же Польщі бачать такі відомі меблеві мережі, як IKEA, Agata Meble, BRW. Зрозуміло, що отриманого там клієнтського досвіду не знайти ні в Луцьку, ні навіть у Києві.

«І питання навіть не в грошах, а швидше – у відсутності альтернатив. Сподіваюсь, відкриття нашого Гіпермаркету, стане своєрідним драйвером меблевого ринку Луцька, і від цього повинні виграти в першу чергу споживачі», – говорить Олександр Моісеєв. 

 

Новий меблевий формат

Ми  використовуємо омніканальну модель бізнесу – коли всі переваги, сервіси, товари з  інтернет-магазину www.dybok.ua стають доступними у Гіпермаркеті, і навпаки. Обирайте і купуйте товар там, де вам зручно, а про все інше потурбуємось ми.


 

Величезний асортимент

У Гіпермаркеті, що займає більше 1000 кв.м, ми розмістили найпопулярніші моделі меблів і люстр, які клієнти переглядають і купують в інтернеті. Представлений товар вибирали на основі рейтингів сайту, тому всі наявні на виставці меблі - це топи продажів інтернет-магазину www.dybok.ua.

Онлайн-каталог нараховує понад 50 тисяч товарів.

Меблі і люстри

У Гіпермаркеті представлені всі головні категорії меблів, а також люстри, бра, торшери і товари освітлення. Ви побачите меблеві кімнати – готові інтер'єрні рішення, завдяки яким зможете краще уявити і спроектувати ці товари у власній оселі. Це буде найбільший в Луцьку асортимент меблів і люстр, представлений в одному місці.



 

Затишок і комфорт

Ми оформили виставку меблів з урахуванням сучасних трендів дизайну,  освітлення, декорування, щоб показати не тільки товар, а й той затишок та комфорт, які насправді купують люди.



 

Низькі ціни

Ціни на меблі - діапазону середній та економ. Асортимент виставки  розрахований на широке коло покупців. Деякі товари можна придбати за унікально низькими цінами, і це аж ніяк не за рахунок якості - а завдяки тісній співпраці та регулярним акціям, які ми проводимо разом з постачальниками.

Безкоштовна доставка меблів

У нас діє безкоштовна доставка замовлення (за умови покупки на суму від 1000 грн) до під’їзду або дверей у Луцьку чи будь-якому іншому населеному пункті області.


 

Замір  і складання меблів

Діє послуга виклику замірника, який допоможе заміряти, підібрати і оформити кухню, якщо виникне така потреба. 

Замовляючи послугу збирання меблів, ви отримаєте гарантію на виконану роботу.


 

Обмін та повернення

Пропонуємо послугу обміну або повернення товару, якщо він з певних причин не підійшов. Термін дії - 30 днів з дня отримання покупки (за умови збереження цілісності упаковки і самого товару).

З 1 по 15 вересня у Гіпермаркеті будуть діяти знижки на меблі і люстри до 30%, також серед покупців будуть розіграні подарунки.


 

Чекаємо вас за адресою: Луцьк, проспект Волі 49а, «Сітіпарк», 2 поверх.

Читайте також: 

У Луцьку відкрили магазин заморожених і сушених продуктів волинського виробництва

Бізнес зі смаком лимонного перцю: подружжя у Луцьку торгує незвичайними спеціями.

«Секс-шоп – то друга аптека», – власник першого луцького магазину інтим-товарів. ФОТО

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024