У «ПортCity» допоможуть зібратись до школи «першачкам» з особливими потребами

20 Серпня 2018, 15:51
«Рюкзак допомоги» 1142
«Рюкзак допомоги»

У луцькому ТРЦ «ПортCity» за підтримки громадської організації «Велика ідея» у рамках проекту «100 ідей для дітей» відбудеться «Фестиваль професій». Захід буде безкоштовним для дітей віком від 3 до 18 років. 

Під час «Фестивалю професій», який відбуватиметься 26 серпня, діятиме благодійна акція «Рюкзак допомоги» – збір коштів на потрібні речі до школи для першокласників Навчально-реабілітаційного центру для дітей з особливими потребами. 

Як прийняти участь у «Фестивалі професій»?

1. 26 серпня, о 12:00, у холі першого поверху ТРЦ «ПортCity» отримати карту «Фестивалю професій» – «Job City».
2. Відправитися у захопливу подорож професіями під час якої на кожній професійній «станції» учасники отримуватимуть спеціальні наклейки (Головні місце розташування професійних «станцій»: ТРЦ «ПортCity», парковка ТРЦ «ПортCity», АЗС «WOG»).

Чим більше наліпок збере учасник, тим цінніший приз отримає. Мінімальний приз можна отримати від 20 наклейок. Їх можна обміняти у крамниці «Kid`s Shop».

О 17:00 на сцені відбудеться розіграш головних призів – трьох гіробордів від головних спонсорів магазину електроніки та побутової техніки «Фокстрот» та гіпермаркету «Там Там».

Усі зареєстровані учасники автоматично беруть участь в цій безпрограшній лотереї. Для цього потрібно лише бути присутнім на розіграші та мати при собі карту Job City. Кожна карта має індивідуальний номер. Щасливих власників гіробордів визначfnm методом лотереї за номерами карт. 

Розважайтеся, розвивайтеся та допомагайте разом з ТРЦ «ПортCity»!

«Рюкзак допомоги»
«Рюкзак допомоги»

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024