На Володимирщині перевірили, чим «харчують» місцевих мешканців

20 Серпня 2018, 18:39
Фото ілюстративне 905
Фото ілюстративне

На Володимирщині проведено рейдові перевірки місць продажу продуктів харчування.

Про це інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності Володимир-Волинської РДА.

У зв’язку з неблагополучною епідемічною ситуацією в Україні щодо захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння серед населення у районі Володимир-Волинським відділом поліції ГУНП України у Волинській області та районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області проведено рейдові перевірки на території Устилузької та Зимнівської ОТГ місць продажу продуктів харчування. Зокрема, перевірили, як в громадах дотримуються вимог чинного законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів.
Голова райдержадміністрації Наталія Василець начальник Володимир-Волинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Роман Сергієвич проінформував присутніх про хід перевірки.
- Володимир-Волинським РУ ДПСС спільно із місцевою поліцією перевірено двадцять п’ять місць продажу продуктів харчування та 1 агропромисловий ринок, - зазначив доповідач. – Жодних порушень члени комісії не виявили.

При цьому керівник виконавчої гілки влади в районі Наталія Василець вкотре закликала компетентні структури у разі виявлення порушень оперативно реагувати на ситуацію та не допустити загрози життю та здоров’ю мешканців краю. Тому варто не забувати про проведення роз’яснювальної роботи серед суб’єктів господарювання стосовно дотримання гігієнічних вимог при виготовлені, продажі чи зберіганні продуктів харчування.

Нагадаємо, відбулося засідання районної протиепізоотичної комісії, де йшлося, про нібито спалах африканської чуми свиней у Володимир-Волинському районі

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024