Департамент АПК розпочав прийом заявок на дотації за молодняк ВРХ

30 Серпня 2018, 11:39
Департамент АПК розпочав прийом заявок на дотації за молодняк ВРХ 3018
Департамент АПК розпочав прийом заявок на дотації за молодняк ВРХ

Дотація за утримання молодняка до 13 місячного віку у сумі 2500 грн. на голову буде надаватися фізичним особам, які утримують ідентифікований та зареєстрований молодняк великої рогатої худоби, який народився в господарствах фізичних осіб у поточному році.

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації  повідомляє, що відповідно до п.9 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року №107 до 5 вересня поточного року департамент приймає відомості фізичних осіб, які мають право на отримання дотації за молодняк (станом на 1 вересня).

Інформація надається наростаючим підсумком з врахуванням відомості станом на 1 травня цього року. Відомість складається на підставі журналу обліку фізичних осіб - власників тварин  для отримання дотації за молодняк. Форми документів затверджено наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 20 березня 2018 року № 148.

Для отримання дотації за молодняк фізичні особи мають подати відповідні документи за місцезнаходженням господарства до відповідної об’єднаної територіальної громади, сільської, селищної або міської ради

Що зробити, щоб отримати дотації на молодняк ВРХ (Покрокова інстуркція)


 

Читайте також:

У Турійському районі розпочали видавати дотації на телят

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024