Горохів: представили голову РДА

30 Серпня 2018, 16:00
1209

Губернатор Волині Олександр Савченко у сесійній залі райради представив Юлію Гринчук — новопризначену керівницю Горохівської РДА.

Голова ОДА зазначив, що уперше з робочим візитом у Горохові і за час його праці на Волині із Горохівським районом не було жодних проблем. 

«Напевно, найщасливішою зараз є Людмила Іванівна Косюк. Я щиро вдячний їй, а разом з нею і усім вам за те, що пережили непрості часи. Дякую Людмилі Іванівні, що витримала і не здалася, — мовив Олександр Савченко».

Потому очільник Волині та голова райради Тарас Щерблюк привітали із призначенням головою Горохівської РДА Юлію Гринчук. Нову очільницю виконавчої гілки влади у районі зал, у якому зібралися депутати районної ради, актив міста Горохова та району, сільські, селищні та міські голови, апарат райдержадміністрації, журналісти, вітав щирими оплесками.


Олександр Савченко розповів, що важливою реформою, яка ще не торкнулася Горохівщини, є децентралізація і висловив сподівання, що громади об'єднуватимуться добровільно, так як самі хотітимуть. Водночас губернатор наголосив, що новопризначену керівницю райдержадміністрації ще чекає багато роботи, у тому числі і в напрямку об'єднання в ОТГ.

Депутат районної ради Леонід Кравчук запитав чи може Олександр Савченко поручитися за новопризначену голову Горохівської РДА.

«Я можу запевнити, що знатиму кожен крок голови РДА», - відповів губернатор.

Потім сама Юлія Гринчук сказала, що бачить у залі багато рідних і знайомих людей, адже вона деякий час вивчала район, крім того, батьки голови райдержадміністрації родом із села Лобачівки Горохівського району.

1



 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024