Володимир: місцевих перевізників просять звернути увагу на стан транспорту

01 Вересня 2018, 09:07
Просять звернути увагу на стан автомобілів і неухильно дотримуватись безпеки перевезень школярів 945
Просять звернути увагу на стан автомобілів і неухильно дотримуватись безпеки перевезень школярів

Володимирських перевізників просять звернути увагу на стан автомобілів і неухильно дотримуватись безпеки перевезень школярів, а також, по можливості, врахувати побажання громади щодо відновлення роботи маршруту №9.

Про це стало відомо на робочій нараді начальника управління житлово – комунального господарства і будівництва виконавчого комітету міської ради Віктора Фіщука із перевізниками міста, - йдеться на офіційному сайті міста.

Посадовець зазначив, що незабаром розпочнеться новий навчальний рік, тому всім перевізникам варто звернути увагу на стан автомобілів і неухильно дотримуватись безпеки перевезень школярів.

Під час наради також не оминули тему стану дорожньої інфраструктури міста, зокрема якості дорожнього полотна, стану зупинок та місць зупинок на вимогу.

До слова, за дорученням міського голови в місті оновлено та нанесено нову розмітку на всіх пішоходних переходах поблизу навчальних закладів: на Ковельській, Луцькій та Устилузькій – філілєю ДЕД “Укравтодор”, на дорогах, що перебувають на міському балансі, – КП “Полігон”.

В зв’язку з відміною функціонування 9-го маршруту місцевим перевізникам також запропоновано повторно вивчити можливість та врахувати побажання громади щодо відновлення роботи громадського транспорту по даному напрямку.




 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024