П’ять волинських бізнесменів, до яких варто прислухатися

02 Вересня 2018, 13:08
П’ять волинських бізнесменів, до яких варто прислухатися 5537
П’ять волинських бізнесменів, до яких варто прислухатися

Іноді свій шлях у бізнесі можна пройти легше, якщо врахувати досвід інших. Бізнес.Район з нагоди Дня підприємця підготував добірку цитатників волинських бізнесменів , які зробили себе самі, а їхні компанії – взірці для наслідування.

«У менеджменті за помилки не розстрілюють», – цитатник Віктора Корсака

Голова ради директорів та засновник інвестиційної компанії VolWest Group Віктор Корсак говорить авторськими і не тільки афоризмами. Мережа супермаркетів «Наш край», яку він заснував, входить у трійку лідерів серед ритейлерів України за кількісю торгових точок.

Віктор Корсак особисто проводить навчання для топ-менеджерів компанії, адже він не просто засновник численних бізнесів, а й доктор економічних наук. А ще Віктор Корсак – палкий прихольник старапів:

 «Якщо у вас щось не виходить, треба все одно пробувати. Я в компанії жартую: якщо секс перший раз був невдалим, то все одно треба пробувати ще і ще»

Віктор Корсак під час відкриття Музею сучасного українського мистецтва Корсаків
Віктор Корсак під час відкриття Музею сучасного українського мистецтва Корсаків

 

«Ми розсуваємо межі можливого», — Петро Пилипюк розкрив секрет успіху Modern-Eхро Group

Засновник і головний виконавчий директор Modern-Eхро Group Петро Пилипюк вивів своє дітище на міжнародний рівень і вже готується увійти у ТОП-3 світових компаній з виробництва торгівельного обладнання. Петро Пилипюк завжди ставить амбітні цілі: бути кращим в місті, регіоні, світі. 

«Не грошима єдиними. Ми робимо щось більше, ніж просто заробляємо: розсуваючи межі можливого, приймаємо нові виклики, стаємо кращими і міняємо на краще світ».

1
Петро Пилипюк
Петро Пилипюк

 

«Була повна торба»: як волинянин відкривав піцерію у Римі

Історія Андрія Злотка з Іванич наче історія новитньої Попелюшки, чи то пак Попелюха. У 17 років хлопець виїхав з рідного містоа на заробітки до Італії. Там він відкрив піцерію MastroPizza, яка зараз дуже популярна в Римі, став чемпіоном Італії, а минулого року й України, з приготування піци, також його часто запрошують як суддю на такі змагання.

«Була повна торба. Але все одно ми разом робили, зранку до вечора, кожен день. Перших півтора року просто не вилазили звідти: Яна робила піцу, а я її розносив, чи навпаки. Бо не було людей зовсім, це зараз 15 працівників вже маємо. Але ми знали, що все піде, бо вірили в свою роботу».

Андрій Злотко
Андрій Злотко

«Я не бачу вогню в очах гостей Опери», – Роман Хорзов

Роман Хорзов – успішний луцький бізнесмен та ресторатор. У його резюме  – більше 50 реалізованих проектів по всій Україні. Кожен новий його проект – фурор і сенсація.  

«Рух – це життя. Якщо ви не будете рухатися, потрапите в полон своєї ж зони комфорту. Я зустрічаю молодих людей, які кажуть «Ай завтра, наступного року, з понеділка, З Паски…» Рєбята, вчора. Вчора треба було думати, щоб завтра бути в іншому місці».

Роман Хорзов
Роман Хорзов

 

 «Щоб  стати хорошим спеціалістом, потрібно хотіти ним стати», — Андрій Сірук про ідеального працівника

Директор і засновник агентства інтернет-маркетингу «ARTEFACT.St» Андрій Сірук – яскравий представник нової генерації підприємців, які знають толк в інноваціях. Він вважає, що стаж і досвід – це різні речі. 

«У мене були випадки, що приходить жінка, 45 років з двома освітами, 20 років стажу. Каже: «Хочу 12 тисяч». Я її запитую: «Що ви вмієте?» По факту вона вміє все, що нам не потрібно. Я їй кажу, що вона для мене така сама як 22-річний студент. Тільки він хоче не 12, а 4-5 тисяч».

Андрій Сірук
Андрій Сірук

 

Читайте також: ТОП-10 історій про цікавих волинських підприємців від Бізнес.Району

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024