Служба зайнятості домовилася про співпрацю із закладами освіти Любешівського району

03 Вересня 2018, 18:00
Василь Кух і Ольга Ковальчук 789 Джерело: Facebook
Василь Кух і Ольга Ковальчук

Під час зустрічі директора Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Ольги Ковальчук із очільниками освітян Любешівщини визначили основні напрямки роботи на новий навчальний рік.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook Любешівська районна філія центру зайнятості.

«У розмові із заступником начальника управління – начальником відділу освіти управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради Василем Кухом та в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту Любешівської райдержадміністрації Нелею Свищ було наголошено на посиленні співпраці служби зайнятості з органами виконавчої влади та закладами освіти. Адже без неї досягнути певних результатів у цьому напрямку роботи практично неможливо. Підготувати школярів до свідомого вибору професійного шляху, сприяти формуванню у молоді засад профорієнтаційної культури особистості допомагає профорієнтаційна робота, що проводиться спеціалістами служби зайнятості з учнівською молоддю.
Також було взято участь у секційних нарадах соціальних педагогів та психологів шкіл Любешівського району. Провідний фахівець із профорієнтації Діана Петрик ознайомила з планом співпраці у новому навчальному році, наголосила на необхідності формування в учнівської молоді стійкої мотивації до праці за робітничими професіями. Було обговорено проведення ряду заходів, зокрема таких як: презентації професій, уроки реального трудового життя, профінформаційні семінари, профорієнтаційні квести, дні відкритих дверей, економічні екскурсії. Все це необхідно для привернення уваги молоді до актуальних на ринку праці професій.
Результатом цих зустрічей стала домовленість про співпрацю служби зайнятості із закладами освіти у новому навчальному році», – прокоментували там же.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024