Ковельський район: скільки коштів потратили на оснащення шкіл у Дубнівській ОТГ

04 Вересня 2018, 12:40
Перший клас у селі Облапи 1682
Перший клас у селі Облапи

Школи Дубівської громади привітно зустріли своїх вихованців у новому 2018-2019 навчальному році.

Про це повідомляє голова Дубівської ОТГ Роман Троцюк на своїй сторінці у Фейсбук.

Він зазначає, що задля підготовки приміщень для перших класів у рамках Нової української школи вчителі змушені були працювати під час відпусток, велику допомогу надавали батьки, які долучались до збирання нових меблів, оформлення класів. Впродовж літа школи Дубівської громади зміцнили матеріально-технічну базу. На оснащення витратили близько 850 тисяч гривень, не враховуючи спонсорської допомоги.

Зокрема, у школах Дубівської громади цього року реалізували такі проекти: 

  • школа села Бахів – перекриття та утеплення приміщення школи, будівництво другого пожежного виходу та ремонт стелі в приміщенні їдальні, майстерні та кухні (витрачено на роботи близько 1,6 мільйон гривень);
  • школа села Облапи – покладено 560 м2 бруківки за кошти директора ТзОВ «Облапське» Леоніда Самчука;
  • школа села Вербка – йде будівництво нової твердопаливної котельні, нового корпусу, який включає в собі приміщення спортивного залу, актового залу на 120 сидячих місць та нової сучасної їдальні (планується в поточному році освоїти не менше 9 мільйонів гривень);
  • школа села Дубове – своїми силами був збудований склад для дров, до початку опалювального сезону буде реалізований проект з заміни теплотраси на попередньо ізольовані труби (вартість реалізації проекту згідно кошторису 610 тисяч гривень).

«Отже, кожна школа громади отримала крім фінансування на зміцнення матеріально-технічної бази кошти на капітальні видатки. Світлини приміщень, де навчатимуться першокласники Дубівської громади пропоную вашій увазі», – написав Роман Троцюк у дописі.

 

Облапи
Облапи




Дубове
Дубове







Вербка
Вербка




Бахів
Бахів




Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024