В школи Шацького району купили телевізорів на 105 тисяч гривень

04 Вересня 2018, 15:40
1059 Джерело: фото ілюстративне

В заклади загальної середньої освіти Шацького району за залишки освітньої субвенції закупили телевізори.

Про це розповіла на конференції освітян начальниця відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА Людмила Єрофєєва.

Заклади загальної середньої освіти району повністю забезпечені коштами відповідно до потреби на харчування дітей малозабезпечених дітей, дітей-сиріт, дітей учасників АТО та з числа сімей, які опинились в складних життєвих ситуаціях, організовувалось оздоровлення дітей у пришкільних таборах. Освітянська галузь району забезпечена коштами на оплату електроенергії, інших енергоносіїв, медикаментів, паливно-мастильних матеріалів, відрядження.

На придбання предметів та матеріалів з місцевого бюджету виділено 60,5 тис.грн. на придбання запасних частин, дезінфікуючих засобів, атестатів, свідоцтв, класних журналів, канцтоварів та інших речей. З цих коштів використали 47,2 тис. грн.

На оплату послуг з місцевого бюджету виділили 214 тис.грн., які використали на оплату транспортних послуг, дослідження води та продуктів, перевірку опору ізоляції, доставку підручників, дератизацію, оплату послуг по вивозу рідких побутових відходів та іншого. З цих коштів використали більшу половину – 149,2 тис.грн.

Залишки освітньої субвенції (а це – 1 млн. 355 тис.грн.) використали на придбання димохідної труби в Світязьку школу, дверей та вікон, матеріалів для ремонту у Пулемецьку (всього – 92,8 тис.грн.), на проекти «Місцеві ініціативи» - 119, 8 тис.грн.. По одній електроплиті отримають школи сіл Світязь та Пульмо (їхня вартість – 33,9 тис.грн.). На 105 тис.грн. освітянська галузь закупила телевізорів у школи.

Стосовно Піщанської школи (голова обласної адміністрації обіцяв, що її добудова розпочнеться вже цього року), то з освітянського бюджету платили 73,4 тис.грн. за технічні умови для збільшення потужностей електричної мережі навчального закладу та 92 тис.грн. на додаткові роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію з добудовою школи.

Всього із залишків освітньої субвенції використали 585 тис.грн.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024