Четверту добу триває протест на шахті «№9 Нововолинська»

06 Вересня 2018, 10:07
Четверту добу триває протест на шахті «№9 Нововолинська» 1061
Четверту добу триває протест на шахті «№9 Нововолинська»

Волинські шахтарі вже четвертий день відмовляються працювати, через заборгованість по виплаті заробітної плати.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

Представники шахти №9 «Нововолинська» на чолі із головою ППО НПГУ Шахти №9 «Нововолинська» Василем Гурою зустрілись з очільником Волинської ОДА Олександром Савченком. Зустріч відбулася у середу, 5 вересня.

Вже четвертий день шахтарі масово пишуть заяви до поліції, у зв’язку із порушення законодавства України і їхніх прав через невиплату зарплати. 

«Виконуючий обов`язки Генерального директора ДП «Волиньвугілля» Андрій Пилипюк все ще ховається від шахтарів. До речі, це мені нагадує, як міністр Ігор Насалик при відвідуванні шахти «1-3 Новогродівська» так само тікав на автомобілі через технічний виїзд. Звертаюсь до голів первинних профспілкових, регіональних та місцевих організацій НПГУ з пропозицією надати всіляку допомогу гірникам та за прикладом волинян, організувати збір заяв від шахтарів про порушення їхніх прав. Настав час «включити» державні механізми, які не виконують належним чином свої функції, такі як Державна служба України з питань праці, поліція та прокуратура. Гірникам час наводити лад та брати ситуацію у свої руки або банда розграбує все», – пише на своій сторінці у фейсбук 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024