Мережа «Наш Край» оновила один із своїх найбільших супермаркетів

11 Вересня 2018, 12:10
Мережа «Наш Край» оновила один із своїх найбільших супермаркетів 3061
Мережа «Наш Край» оновила один із своїх найбільших супермаркетів

У серпні цього року відбулось масштабне оновлення одного із найбільших супермаркетів мережі «Наш Край», який ось уже 16 років працює на ринку ритейлу у м. Луцьк по вул. Шевченка, 13.

Команда проекту працювала не лише над оновленням екстер’єру та інтер’єру, в першу чергу повністю змінили концепцію торгового залу.

Враховуючи один із основних сучасних трендів – здорове харчування – значно збільшили пропозицію товарів «фреш»-групи: овочі, фрукти, свіже м'ясо та ін., розширили асортимент категорії «преміум».

Зазнала суттєвого вдосконалення зона Food-to-Go. Після тривалих експериментів протягом року, саме в Луцьку, в оновленому торговому закладі, її зробили найбільшою, оснащену сучасним обладнанням та запропонували відвідувачам максимально широкий асортимент напоїв, в тому числі і на розлив, та швидких перекусів за кращими світовими та національними рецептами.

Крім того, замінили холодильне обладнання на сучасне, енергозберігаюче та зручне для покупця, також встановили нове професійне освітлення, сучасну навігацію. Важливий акцент в оновленому магазині зробили на власному виробництві: оновили обладнання в кондитерській, пекарні та м’ясному цеху. Створили максимально прозорі виробництва, відкритий пекарський цех, а також впровадили систему виготовлення «тут і зараз», щоб забезпечити зручність та довіру покупців.

«Весь 2018 рік у нас проходить під гаслом «оновлення». Ми розпочали масштабне оновлення наших торгових закладів, оновили програму лояльності, вдосконалили та розвинули зону Food-to-Go», впровадили багато новинок у власному виробництві. І це тільки початок наших масштабних змін. Адже ми працюємо для покупця, і коли зростають його вимоги, ростемо і ми», – розповів Віктор Мольченко, генеральний директор мережі «Наш Край».

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджера зі зв’язків із громадськістю, Вікторії Матвіюк: e-mail: [email protected]

Сучасне холодильне обладнання
Сучасне холодильне обладнання

Зручна навігація по супермаркету
Зручна навігація по супермаркету

2018 рік пройшов під гаслом «оновлення»
2018 рік пройшов під гаслом «оновлення»

Довідка

Мережа супермаркетів «Наш Край» - це національний оператор, представлений у трьох форматах: супермаркет, магазин біля дому та експрес. Мережа є лідером ринку франчайзингу продуктового ритейлу в Україні та належить інвестиційній компанії Volwest Group. Перший магазин розпочав свою роботу в 2001 році. Мережа розвиває франчайзинг з 2004 року.

Нагадаємо, нещодавно луцька мережа «Наш Край» відкрила три нових магазини на умовах франчайзингу.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024