Волинське підприємство увійшло у десятку найпотужніших зернових заводів в Україні

11 Вересня 2018, 17:03
Волинське підприємство увійшло у десятку найпотужніших зернових заводів в Україні 2251
Волинське підприємство увійшло у десятку найпотужніших зернових заводів в Україні

Волинський завод ТОВ «П’ятидні» потрапив у рейтинг найпотужніших насіннєвих підприємств України.

Agravery.com вирішив провести лістинг найбільших насіннєвих заводів України. Проте, через широкий спектр сільгоспкультур, насіння яких виробляється на деяких заводах, не завжди можливо оцінити потужність у посівних одиницях. Звісно, в цьому огляді представлені далеко не усі насіннєві заводи України, але десятка найбільших.

Сьоме місце у рейтингу посів завод ТОВ «П’ятидні» побудований у Волинській області, Володимир-Волинському районі. Потужність підприємства 50 тисяч тонн насіння пшениці, сої та гороху за сезон.

«Найбільшим серед заводів, чию потужність неможливо порахувати у посівних одиницях є підприємство ТОВ «П’ятидні», що знаходиться у Волинській області, Володимир-Волинському районі. Цей завод був відкритий у 2017 році, його потужність складає 50 тисяч тонн насіння пшениці, сої та гороху за сезон», – вважають украдачі рейтингу.

Нагадаємо, на ТОВ «П’ятидні» працює понад 320 людей, підприємство забезпечене сучасною сільськогосподарською технікою вартість якої сягає мільйони умовних одиниць. А ще є насіннєвий завод, відкривати який приїжджав сам Президент і аналогів якому в країні немає. А нещодавно Валерій Діброва розпочав реалізацію ще одного масштабного проекту. У промисловій зоні Володимира-Волинського триває будівництво сучасного елеваторного комплексу потужністю у 65 тисяч тонн.

Читайте також:

Агроном з Волині отримав нагороду від Президента

Показали та розказали, як влітку господарює компанія «П'ятидні»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024