Зелений туризм у тренді: як розпочати бізнес на селі

12 Вересня 2018, 10:15
У центрі зайнятості 1040
У центрі зайнятості

У Ратнівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар з організації зеленого туризму у рамках освітнього проекту на тему: «Як розпочати свій бізнес на селі?».

Про це інформує Ратнівська районна філія Волинського Обласного Центру Зайнятості.

Головний спеціаліст відділу регіонального розвитку Районної державної адміністрації Еліна Бохенська ознайомила присутніх з програмою розвитку туризму та рекреації Ратнівського району на 2018-2020 роки. Учасників заходу зацікавив досвід інших районів Волинської області у напрямку розвитку туризму, а також можливості служби зайнятості у підтримці підприємницьких ініціатив безробітних.

Провідний фахівець з профорієнтації Леся Захарчук розповідала сільським мешканцям про структуру написання бізнес-плану, де чітко відслідковується ідея ефективності та розвитку власної справи у сфері туризму, з його різновидами (сільський, агро та екотуризм), їх головними принадами.

Активне обговорення планування дозвілля для відпочиваючих у туристично-привабливих куточках Ратнівського району (озера Святе, Довге, Веліхове, Радожич, Мшане, Дошне, Теребовичі та інших), гостинності, облаштування садиб, приготування різноманітних страв, навчання манерам спілкування, спонукало присутніх до реалізації нових ідей у сфері зайнятості.

часники заходу звернулися до куточку, що розташований у Ратнівській районній філії ВОЦЗ «Скарбничка ідей для самозайнятості», познайомилися з виробами народних умільців нашого району. В результаті заходу сільські мешканці отримали позитивні враження та накидали особисті плани для започаткування власної справи.
 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024