Міська влада здатна вирішити збитковість приміських залізничних перевезень, – Володимир Гройсман

12 Вересня 2018, 16:00
Володимир Гройсман 749
Володимир Гройсман

У серпні цього року Ковельський залізничний вузол відвідав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, про візит якого повідомляло і видання Район.Ковель.

У газеті «Львівський залізничник» нещодавно була опублікована стаття «Відверта розмова у Ковелі», в якій наводяться слова глави уряду, що «не все в країні залежить від київської влади та можливостей Прем’єр-міністра».

Для пояснення цієї тези Володимир Гройсман розповів про свою роботу на посаді мера міста Вінниця. За час його каденції була цілком оновлена структура міського транспорту, у місті з’явилися нові трамваї, тролейбуси та автобуси, – пише видання.

«Усі питання – у компетенції місцевої влади, і для прийняття таких рішень та пошуку ресурсів для втілення в життя таких проектів нема потреби заглядатися на Київ. До речі, міська влада цілком здатна вирішити і питання збитковості приміських перевезень, на що постійно скаржаться львівські залізничники. Адже залізнична інфраструктура знаходиться на землі місцевих органів влади, які мають повне право зменшити для залізниці орендну плату. У кінцевому підсумку це дасть свій позитивний ефект, який неодмінно відчують усі пасажири, що живуть у цій місцевості та користуються послугами приміського залізничного транспорту», – сказав Володимир Гройсман.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024