Ковельська лікарня просить з міського бюджету на свій розвиток понад 200 мільйонів гривень

12 Вересня 2018, 17:30
Ковельська центральна районна лікарня 1246
Ковельська центральна районна лікарня

На апаратній нараді у Ковельському міськвиконкомі говорилося про планування розпорядниками коштів своїх бюджетів на 2019-2021 роки по фондах розвитку, мається на увазі спорт, соціальна сфера, культура, освіта, медицина. Міський голова Олег Кіндер наголосив, що керівники підрозділів міськради мають представити цілком обґрунтовані суми кошти, які планують витратити.

«Ви повинні готові прийти на співбесіду, на представлення бюджету чи захищення бюджету. Валентина Олександрівна (начальник фінансового управління Валентина Романчук, – ред.) мені з самого ранку сказала, що по охороні здоров’я на три роки дали більше 200 мільйонів гривень. Ну, зрозуміло, що бажання велике. Будемо сідати розбиратися. А що, залишити там може і без нулів багатьох? Але по всіх остальних: чітко, конкретно, ясно і в першу чергу, щоб для вас було ясно, про що ви говорите. Зрозуміли?», – доводив підлеглим Олег Кіндер.

На завершення апаратної міський голова ще раз нагадав про планування бюджетів розвитку на наступні три роки. При цьому він зауважив начальнику управління освіти Віктору Бичковському, що фінансування на освіту зменшиться дуже серйозно.

«Сядьте, ще раз говорю, не для Кіндера. Воно мені не потрібно. Подивіться, щоб ви для себе бачили картину розвитку по своїх галузях: куда, в яку сторону ми біжимо, і що ми маємо мати в кінці на виході. Віктор Васильович, фінансування у вас, повірте мені, зменшиться дуже серйозно, тому що будемо ставити питання, правда це мова йде за благоустрій, за дороги, за дворові території, за парк», – мовив мер Ковеля.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024