Чотири проекти любешівчан претендують на перемогу в обласному конкурсі

13 Вересня 2018, 10:50
Визначили претендентів на перемогу 1088
Визначили претендентів на перемогу

Журі обласного конкурсу на кращий проект дендрологічного парку, скверу чи пам’ятної алеї  визначило претендентів на перемогу. Серед них і чотири з Любешівського району.

Переможця визначать у результаті публічного захисту проектів 13 вересня – про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Цьогоріч на конкурс надійшло 62 проекти й звернення про підтримку, створення та відновлення старих парків Волині. Головна тема – збереження пам’яті про полеглих на Сході односельців. Є проекти, які оберігають історію населених пунктів за всі часи їх існування. Відгукнулися як шкільні лісництва, так і міські та селищні ради, ОТГ, лікарні.

Варто зазначити, що конкурс, який Волинське ОУЛМГ спільно з обласними організаціями галузевої профспілки  і Товариства лісівників України оголошує вже другий рік поспіль, став досить популярним. Адже цього року роботи на конкурс надходили з усієї України.

А з Любешівщини захищатимуть публічно свої проекти Людмила Приходько («Сквер миру» – альпінарій Підкормільської гімназії-філії), Олеся Жилко («Любешівський парк XVІІІ ст.» та «Вхідні арки – візитівка старовинного Любешівського парку») і Залізницький старостинський округ («Сквер пам’яті учасників АТО» у с. Залізниця).

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024