Шацька ОТГ купила новий грейдер

14 Вересня 2018, 12:54
2379

Днями Шацька об’єднана територіальна громада закупила новий потужний грейдер українсько-білоруського виробництва (запчастини – білоруські, збір – в Україні).

Техніку до Шацька доставили у середу, 12 вересня. 

Як розповідає виконуюча обов’язки голови Шацької ОТГ, секретар Людмила Цевух, грейдер придбали за кошти інфраструктурної субвенції. В цьому році на Шацьку ОТГ надали з державного бюджету на розвиток інфраструктури об’єднаних громад 3,6 млн. грн., з яких 2,3 млн. використали саме на придбання автогрейдера (плюс додали ще кошти громади). Решту коштів інфраструктурної субвенції направлять на облаштування вуличного освітлення у співфінансуванні з місцевим бюджетом.

Автогрейдер закупили через систему prozorro, торги на яких виграла фірма ТОВ «Торговий дім «Будшляхмаш» з міста Бровари.

Читайте також: Як європейська техніка прибирає шацькі дороги

У Шацькій ОТГ радіють, що задум вдалося здійснити так швидко та до копійки використати кошти інфраструктурної субвенції.

Придбання грейдера дасть можливість не лише вчасно та якісно доглядати за дорогами громади, а й заробляти гроші, надаючи послуги тому ж таки Автодору, адже відомо, що техніка у них – застаріла, та й та у пік сезону дуже часто псується. 

Тепер потужний транспорт стане вагомим доповненням до автопарку Шацького комунального підприємства Будинкоуправління», яке  в минулі роки значно поповнилось технікою, придбаною в рамках Європроекту, та за кошти субвенції.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024