Луцьке підприємство виграло тендер на реконструкцію центрального парку Ковеля

17 Вересня 2018, 12:00
Олег Кіндер та Степан Івахів 931
Олег Кіндер та Степан Івахів

Мова йде про реконструкцію у Ковелі парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

«По парку із Степаном Петровичем Івахівим ми говорили. Питання, що він просить. Каже: «Давайте, щоб ми якось прийняли участь. І якщо потрібно, залучити десь якихось спеціалістів там з Києва чи десь. Щоб цей проект був такий, щоб ми залишили після себе згадку», – передав міський голова Олег Кіндер свою розмову із нардепом на недавній нараді у міськвиконкомі.

Нагадаємо, що під час цьогорічного святкування Дня міста Ковеля народний депутат України від Ковельського виборчого округу Степан Івахів зі сцени презентував сертифікат на 2 мільйони гривень на розбудову парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Степан Івахів презентує свій сертифікат
Степан Івахів презентує свій сертифікат

 

«Ковельчани хочуть бачити парк по-справжньому європейським і з приємністю тут відпочивати та проводити своє дозвілля. Тож настав час змін», – мовив він, вітаючи громаду зі святом.

А передуваючи днями у Ковельській центрільній районній лікарні Степан Івахів нагадав, що він та його благодійний фонд «Патріоти Волині» візьмуть безпосередню участь у здійсненні цієї грандіозної і очікуваної для всіх мешканців міста справи. Мовляв, зачин зроблено – сертифікат на два мільйони гривень було презентовано на День міста. Хоча сам Олег Кіндер на одній з апаратних нарад заявив, що 2 мільйона для такого парку – це абсолютний нуль.

Тендер на реконструкцію центрального парку Ковеля у квітні 2018 року виграло ТзОВ «Вишків-Брук» (м. Луцьк).

 


 

Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Ковельської міської ради у травні та серпні двома трансакціями заплатило ТзОВ «Вишків-Брук» за роботи з реконструкції парку 664 тисячі 389,68 гривень. Також 10 серпня було перераховано 9 тисяч 732 гривні приватному підприємцю Олександру Бондаруку, який здійснює технічний нагляд за реконструкцією.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024