Луцьк: діти працівників  автозаводу «Богдан» побували на виробництві 

15 Вересня 2018, 10:05
Екскурсія присвячена Дню машинобудівника 4485
Екскурсія присвячена Дню машинобудівника

На луцькому автозаводі ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» 14 вересня влаштували екскурсію для дітей, дружин та родичів робітників.

Показала та розповіла про виробництво Коширець Раїса Олександрівна – провідний інженер з управління справами і персоналом підприємства, повідомляє Волинь24. Вона розповіла про історію заводу, провела у декілька цехів, щоб показати процес виробництва зсередини. Деякі діти змогли побачити своїх рідних на робочому місці та зробити з ними світлини.

«Найбільше мені подобається у фарбувальному цеху. Тут можна побачити майже всі готові тролейбуси», – поділився своїми враженнями онук працівника автозаводу Андрій Матрунчик

Під час екскурсії гості заводу відвідали три цехи: фарбувальний, складальний, кузовний. Дітям дозволили зробити фото у нових тролейбусах та посидіти на місці водія.

Перший заступник директора автозаводу Гриців Ярослав Іванович розповів з якої нагоди вирішили провести екскурсію на ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс»: 

«Екскурсія пов’язана з нашим професійним святом. Кожного року у передостанню неділю вересня відзначають день машинобудівника. До цієї дати приурочені наші святкові заходи. Для наших працівників і для їх сімей, дітей, внуків ми організували невеличку екскурсію, щоб ознайомити їх з нашим підприємством, показати чим ми займаємось і що виробляємо». 


Ярослав Іванович додав, що на автозаводі планують проводити екскурсії у майбутньому, щоб відійти від буденності, посвяткувати, відпочити фізично і морально.

Гриців Ярослав Іванович
Гриців Ярослав Іванович







1


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024