У Ковелі проінспектували, як ремонтують дороги

16 Вересня 2018, 13:03
Відремонтована дорога біля дитсадка №8 1376
Відремонтована дорога біля дитсадка №8

Заступник міського голови Андрій Товстига перевірив хід робіт з благоустрою Ковеля.

Він оглянув ремонт прибудинкової території на вулиці Володимирській, 91а, – повідомляють на сайті Ковельської міської ради.Тут повністю зняли старе неякісне покриття, відокремили зони для пішохідних доріжок, проїжджої частини, облаштували клумби біля під’їздів.

«У нас уже є хороший досвід щодо таких ремонтів. Останніх два роки зробили чимало дворових територій. Використовуємо лише бруківку. Приємно, що мешканці підтримують наші починання, створюють гарні квітники, теж беруть участь у благоустрої», – говорить Андрій Володимирович.

Неподалік ще один об’єкт, де проводили ремонт – вулиця 40 років Перемоги.

«Відповідно до неодноразових звернень мешканців міста та депутатів міської ради ще торік було прийняте рішення про реконструкцію цієї вулиці – від Володимирської до ДНЗ №8.  На минулому тижні всі будівельні роботи здійснили — проклали сучасне асфальтове покриття, пішохідні доріжки з бруківки, нанесли розмітку», – розповідає Андрій Товстига

Раніше поблизу дитсадка «Казка» бездоріжжя створювало чимало незручностей. 





 

На вулиці Липинського роботи призупинились. Там зроблено водовідведення, замінено бордюри, незабаром тут теж заасфальтують проїжджу частину.

Зараз бригада ПрАТ «ШБУ-63» працює на вулиці Тимошенка, де облаштовує водовідведення. Нагадаємо, що це дорога міжнародного значення, тому її капітальний ремонт здійснюють на умовах співфінансування. Загальна вартість – 12 мільйонів 866 тисяч гривень. З них — 5 мільйонів 966 тисяч — міський бюджет, решта — обласний.

Ця вулиця постійно завантажена, рух тут надзвичайно інтенсивний, а тому прокладання тут нового асфальтового покриття — вдале і необхідне рішення для Ковеля.

«Ця ділянка дороги капітально не ремонтувалась досить давно, а тепер вона змінить свій вигляд. Кошти з обласного бюджету місто отримало. Усі заплановані роботи на цій вулиці будуть виконані. Ми неодноразово наголошували, що у 2018 році суттєва сума буде спрямована на дорожнє будівництво вулиць. Серед них - 40 років Перемоги, Липинського, Тимошенка, Олени Пчілки. Чимало зроблено поточних ремонтів. Велику увагу приділили і приватному сектору. Загалом у цьому році гарно спрацювали. Сподіваюсь, надалі темпи теж не будемо збавляти», – запевняє заступник міського голови.

 











Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024