У Любешівському районі може з’явитися ще одна ОТГ

17 Вересня 2018, 10:47
Ці села можуть створити Великоглушанську ОТГ 939
Ці села можуть створити Великоглушанську ОТГ

На постійній комісії обласної ради депутати говорили про майбутнє населених пунктів Любешівщини, що не об’єдналися в ОТГ.

Про це йдеться на відео, яке розмістила на своїй сторінці у Facebook Волинська обласна рада.

На ньому члени комісії обговорюють питання «Про внесення змін до рішення обласної ради від 25 червня 2015 року «Про схвалення проекту Перспективного плану формування територій громад Волинської області»,   винесене на схвалення чергової сесії.

У проекті рішення про зміни  Перспективного плану сільські ради Любешівського району, що не приєдналися до жодної з територіальних громад, а саме: Великоглушанська, Малоглушанська, Щитинська, Дольська та Люб’язька, планували приєднати до Любешівської ОТГ. Утім, робити цього депутати не радять, пропонуючи все ж таки надати громадянам перших трьох сільрад можливість створити ОТГ з центром у Великій Глуші. Щодо Люб’язя та Дольська, то, на думку членів комісії, іншої ради, як приєднати їх до Любешівської ОТГ, нема.

 

Коментарі
17 Вересня 2018, 15:50
Смішно вже читати. Може з'явитися ще одна громада, ще дві громади))). Та напишіть хтось нарешті а який толк з тих об'єднаних громад що вже поутворувалися. Хтось може написати що в тій чи іншій об'єднаній громаді люди стали жити заможніше, отримують більші заробітні плати, більші пенсії, зменшилися тарифи за комунальні послуги, за послуги лікарень садочків? Тільки не про те як вони вчаться мусор роздільно збирати в смітники і інші дешеві фарси. А то як не прочитаєш то громади в нас роблять все що хороше. А от дитина на уроці в школі померла то не голова громади не знає причини, ні той хто опікується освітою в громаді ні директор школи, та і взагалі якщо про те напишуть то винні не місцева влада а батьки.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024