Волинських рітейлерів запрошують на масштабну конферецію до столиці

17 Вересня 2018, 13:42
Волинських рітейлерів запрошують на масштабну конферецію до столиці 1110
Волинських рітейлерів запрошують на масштабну конферецію до столиці

У Києві відбудеться масштабна подія для власників ритейл підприємств та IT-компаній, конференція «Retail & Banking. Cash in Perpetual Motion»

Захід відбудеться 25 вересня 2018 року.

Організатори заходу – компанія «Інноваційні банківські системи» та компанія-виробник GLORY (Японія). Партнер заходу – компанія Modern-Eхро, глобальний постачальник комплексних рішень для ритейлу в Центральній та Східній Європі.

Під час конференції представники «GLORY», «І.Б.С.» та Modern-Expo проведуть презентації, консультації та обміняються досвідом, представлять нові продукти та інтеграційні рішення для ритейлу та банкінгу від CASHINFINITY.

Компанія Modern-Expo Group, зокрема,   працюватиме на конференції і як спікер, і як експонент. У своєму виступі, «Український ритейл: виклики та рішення», розкриє тему магазину майбутнього та яку роль в ньому відводиться касам самообслуговування. У виставковій зоні, власне, представить ці каси, а ще лінійні каси з кешем, сенсорні торгові термінали та сенсорні дисплеї покупця. Усі продукти, створені спільно з компанією RED, яка входить до Modern-Eхро Group.

Довідково:

GLORY - міжнародна компанія з Японії, яка в цьому році святкує свій 100 річний ювілей. Це світовий лідер у виробництві рішень для автоматизованої обробки готівки у фінансових та торгових організаціях. Продукцію GLORY використовують у більш ніж 100 країнах світу, а також у більшоcті українських банків і торговельних мереж.

Компанія «І.Б.С.» з 2005 року є офіційним партнером компанії GLORY з поставок та сервісного обслуговування обладнання.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024