Під оплески й фанфари - у Володимирі урочисто вітали лісівників

17 Вересня 2018, 15:15
1416

Учора своє професійне свято відзначали працівники лісу. З цієї нагоди володимирських лісівників вітали представники міської влади та звичайні мешканці міста.

Вітання та відзнаки лісівники отримували на головній сцені гастрономічного фестивалю «Смаковиця по-володимирськи», - інформують у мерії.

Взагалі «лісова» тема стала наскрізною у цьогорічому фестивалі «Смаковиця по-володимирськи», що відбувся учора у Володимирі-Волинському, адже підприємство “Державне лісо-мисливське господарство” виступило головним спонсором свята. З такої нагоди працівниками лісу було організовано “Лісову хатинку”, а також фестивальний почастунок “Баранина по-княжому”.

З вітальним словом до працівників лісу звернувся перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук:

Примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, ви забезпечуєте надійний захист земельних угідь, поліпшуєте екологічний стан довкілля, нарощуєте випуск продукції лісового господарства. Ми горді, що в місті є таке потужне підприємство. Наш ліс- “легені” цілої Волині. Переконаний, що ви й надалі робитимете гідний внесок в економічний розвиток нашої держави та збереження її природних багатств. Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та успіхів на благо України.



Подяками міського голови Петра Саганюка, грошовими преміями та квітами були відзначені інженер охорони і захисту лісу Тарас Стеренчук та бухгалтер Марія Майборода.

Подякою міського голови за сприяння в організації фестивалю, а також спонсорську підтримку було вручено директору ДП “Володимир-Волинського лісо-мисливського господарства” Володимиру Філюку.

Читайте також: «Машину, як жінку, треба любити та доглядати», — водій лісовоза Олег з Володимира-Волинського




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024