Маневиччан вчили писати резюме

20 Вересня 2018, 15:00
У Маневичах провели семінар з тренінговими елементами на тему «Підготовка резюме» 1336
У Маневичах провели семінар з тренінговими елементами на тему «Підготовка резюме»

Фахівець з профорієнтації Маневицької районної філії центру зайнятості провела для громадян, які шукають роботу семінар, з тренінговими елементами на тему «Підготовка резюме».

Під час зустрічі Ганна Ліщук ознайомила присутніх про види, структуру резюме, основні вимоги щодо його написання. Розповіла, на які основні моменти слід звернути увагу. Також вивчили дієві джерела пошуку роботи, 

Присутні проаналізували типові помилки при написанні резюме. Отримали практичні поради у написанні ефективного документа, який допоможе у заповненні форм та анкет, при підготовці до співбесіди з роботодавцем, під час пошуку роботи за телефоном. Учасники мали нагоду скласти та презентувати власне резюме.

«Такий підхід набуває все більшого розповсюдження, тому що характерною рисою функціонування ринку праці є гостра конкуренція між претендентами на вакантне місце. У конкурентній боротьбі перемагають не тільки більш кваліфіковані та добросовісні працівники, а й ті, які зуміли добре представити свої переваги як майбутнього члена певної фірми (організації, установи) на етапі відбору претендентів на робоче місце». – розповіла Ганна Ліщук.

 Читайте також: У Маневицькому РЦЗ відбувся ярмарок вакансій.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024