Суд заборонив «Волиньприродресурсу» видобувати бурштин на Маневиччині

21 Вересня 2018, 11:00
На Маневиччині «Волиньприродресурсу» заборонили видобувати бурштин 1279
На Маневиччині «Волиньприродресурсу» заборонили видобувати бурштин

Підприємству «Волиньприродресурс» суд заборонив видобувати бурштин на земельній ділянці в селі Галузія, що у Маневицькому районі.

Рівненський апеляційний господарський суд відхилив апеляційну скаргу комунального підприємства «Волиньприродресурс» та залишив без змін ухвалу господарського суду Волинської області від 12 червня 2018 року.

Підприємству заборонили видобувати бурштин на земельній ділянці в селі Галузія, що у Маневицькому районі. Про це «Інформаційному агентству ВолиньPost» повідомив керівник юридичного управління Волинської ОДА Віталій Потапенко.

Суд апеляційної інстанції зважив на позицію Маневицької місцевої прокуратури та Волинської облдержадміністрації, тож «Волиньприродресурсу» вкотре заборонили вчиняти дії, пов'язані з проведенням геологорозвідувальних, пошукових, геодезичних та інших розвідувальних робіт на земельній ділянці площею понад 8 гектарів в селі Галузія Маневицького району.

Як повідомляли раніше, Маневицька місцева прокуратура судилася щодо визнання недійсними рішення сільської ради та угоди про тимчасове користування комунальним підприємством земельною ділянкою для проведення геологорозвідувальних, пошукових, геодезичних та інших розвідувальних робіт.

Читайте також: Незаконного видобутку бурштину на території Маневиччини немає, – лісова охорона.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024