У Луцьку Державна міграційна служба просить пільгової оренди

21 Вересня 2018, 16:32
Керівництво ДМС просить надати установі пільгу з орендної плати 1092
Керівництво ДМС просить надати установі пільгу з орендної плати

До міської влади звернулося управління Державної міграційної служби України у Волинській області зі стандартним, проте цікавим питанням.

Керівництво ДМС просить надати установі пільгу з орендної плати за нежитлове приміщення,—пише Сфера-ТВ.

З цього приводу до міської ради надійшов лист, у якому йшлося, що донедавна суперечностей не виникало, проте відповідно до нового договору від 5 вересня 2018 року місячна плата за приміщення суттєво зросла.

Читайте також: Лучан-батьків дітей віком 14 років можуть позбавити субсидії.

Коментарі
22 Вересня 2018, 01:36
профтехосвіта Показати IP 1 Березня 2015 23:51 відповісти + 40 - 1 Надто довгий час "справи" ЛВПУ фігурують в інтернеті, ЗМІ, прокуратурі, міліції, судах, .... Кінця - краю на разі не видно. І не скоро той кінець буде. Змінюються керівники управління освіти, голови ОДА, прокурори, ..... А віз і нині там. Чому? Та тому, що всі мають єдине завдання - закрити афери, не допустити їх офіційного розголосу. З цією метою управління освіти зініціювало призначення директором училища людини зі сторони. Мовляв, це дасть позитивний результат. - Та хоч ч..та лисого призначте - результат буде таким же або ще гіршим. До тих пір поки в училищі буде сидіти Батов, а в освітніх "офшорах" Попович з Грушкою і не буде знято ембарго на об*єктивне розслідування мільйонних училищно - управлінських оборудок, зрушень на краще НЕ БУДЕ! Не робить честі училищу і той факт, що його перетворили у відстійник ексдиректорів (в т.ч. і засуджених) - сьогодні їх троє. Благо: четвертій вистачило розуму звільнитись. Плачевне (плакали ті, що звільняли) звільнення з училища аферистів Некрасової та Панькевича і ряду працівників управління освіти бажаного результату теж не дасть: крадене ті ділки училищу не повернули. А тому рано чи пізно буде грім серед ясного неба!, який посприяє люстрації багатьох керуючих освітою Волині і гучним судовим процесам.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024