Волинська компанія розробила каси самообслуговування для столичного маркету

22 Вересня 2018, 17:16
Волинська компанія розробила каси самообслуговування для столичного маркету 2764
Волинська компанія розробила каси самообслуговування для столичного маркету

Розробник комп’ютеризованих рішень, компанія RED, що входить у Modern-Eхро Group, створила каси самообслуговування для магазину мережі «Пчёлка маркет»

Раніше для цього ритейлера, що реалізовує продукти харчування та супутні товари, Modern-Eхро Group  розробляла торгові стелажі та касові бокси. Тепер, коли в пріоритетах мережі - створення комфортних магазинів «біля дому» з оптимальною кількістю товарів за доступними цінами - з’явилась потреба в сервісі, який буде суттєво економити час.


 

У новому магазині «Пчёлка маркет», що в Києві працюють каси самообслуговування SCO 1702. Вони суттєво економлять площу маркету, адже займають у 2-3 рази менше місця, ніж звичайна каса. Звісно ж, не потребують перерв та відпочинку, не втомлюються і не помиляються. Покупець сам на кілька секунд стає касиром. Алгоритм роботи з касою настільки доступний, що не створює жодних труднощів. Операції відбуваються швидко,  і це дає змогу більшій кількості покупців здійснити покупки за меншу кількість часу.   SCO 1702 - справжній виклик для черг, що особливо актуально для великих міст.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024