У Шацьку визначили найпопулярніший магазин

23 Вересня 2018, 15:09
Вручення нагород 1384
Вручення нагород

Рекордсмени селища отримали в День Шацька подарунки в різних номінаціях.

21 вересня, на свято Різдва Пресвятої Богородиці, відбулося святкування Дня Шацька. Колоритне свято було яскраве і насичене гарними подіями. Цього дня в селищі урочисто відкрили новий сучасний сквер.

Територія, де відбувалося святкування, вабила присутніх  фотозонами, інсталяцією «Я люблю Шацьк», виставкою творчих робіт викладачів та вихованців Шацького БДЮТ, осінніми композиціями від шкіл, дитсадків та Будинку дитячої і юнацької творчості. На сцені під відкритим небом лунали привітання від гостей, які прибули на свято, і господарів громади та району. Творчі колективи, окремі виконавці і запрошені артисти тішили святковим концертом.

Гості мали можливість придбати квитки святкової лотереї, про гарні і дороговартісні призи якої (холодильник, телевізор, пральна машина тощо) подбали Шацька селищна рада, підприємці району та благодійний фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині».

На сцені відбулося нагородження шачан за різні заслуги. Так, грамотою Волинської обласної держадміністрації нагородили підприємця Ірину Печук (отримувала відзнаку її мама Ольга Романюк), подяки Шацька ОТГ оголосила помічнику народного депутата Степана Івахіва - Наталії Маленицькій, будівельній фірмі «Орбіта-Рожище», яка будувала селищний сквер, голові федерації футболу Шацького району Володимиру Найді та найактивнішому футбольному вболівальнику Данилові Гарвату. В свою чергу Володимир Найда вручив медалі переможцям чемпіонату Шацького району з футболу: командам ДП «Шацьке УДЛГ» (І місце), сіл Мельники (ІІ місце) і Світязь (ІІІ місце).

Щиро аплодували шачани своєрідним рекордсменам селища, які отримали з рук Людмили Цевух. в.о.Шацького селищного голови, призи в різних номінаціях: наймолодшій парі: Валентину Гавросю і Наталії Маняк, які одружилися в День Шацька; найстаршому подружжю ПриймуківЮхиму Никоновичу та Агафії Сильвестрівні, які прожили в парі 63 роки; «Небайдужому жителю селища» Олександрові Тереті, який в знак вдячності запросив до танцю селищного голову; «Майстрові-золоті руки» Іванові Гарвату, який спорудив у Шацьку Ейфелеву вежу; «Вправній господині» Тетяні Тереті; «Юному голосу Шацька» Златі Вергелес, яка привітала усіх піснею у власному виконанні; «Невтомному пасічнику» Ярославу Дударчуку; «Затятому холостяку» Віктору Жипі; «Лікарю- вусолапохвіст» Віталію Олексюку. Найвідвідуванішим і найпопулярнішим магазином Шацька, згідно з результатом опитування, став торговий комплекс «Велес». Відзначили на святі і Шацьку школу-гімназію, яка стала переможцем конкурсу композицій «Осінній дивосвіт». 


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024