Чим цікавий Шацький нацпарк інвесторам

24 Вересня 2018, 10:03
Директорка Шацького нацпарку Марія Христецька 913
Директорка Шацького нацпарку Марія Христецька

Під час міжнародного інвестиційного бізнес-форум «Волинь-Інвест» рекреаційну перлину регіону – Шацький національний парк представила директорка ШНПП Марія Христецька.

Програма форуму включала три тематичних дискусійних платформи, які були присвячені питанням «зеленої економіки», промисловості, логістики, створення та функціонування індустріальних парків і логістичних центрів, розвитку сільського та лісового господарства, туризму, культурної, науково-освітньої співпраці, – повідомляє прес-служба Шацького НПП у Facebook.

Читайте також: Бізнес-еліта Волині зібралася на інвестиційний форум у Луцьку

Від гліцеринових озер та пишних лісів до багатої флори та фауни – нацпарку є чим похвалитися. Тут завжди раді бачити туристів, адже впродовж року працювали над створенням комфортних умов для туристів.

«Модернізація пляжу, як результат співпраці парку та підприємців, вже цього сезону отримала схвальні відгуки відпочивальників. Свіжий пісок, цивілізовані кабінки для переодягання, облаштовані доріжки до озера і пляжні парасольки, достатня кількість смітників, систематичне прибирання та обслуговування біотуалетів», – розповіла Марія Христецька.

Читайте також: Презентували проект пункту пропуску, який може запрацювати на Волині

Працівники парку провели і величезну роботу з облаштування відпочинку у рекреаційних пунктах. Зокрема, реконструкцію автентичної хатинки, наметового містечка «Незабудка» та інших баз парку. Крім того, на території нацпарку активно розвиваються екотуризм і різноманітні види екскурсій.

«Шацький нацпарк – перспективна територія з величезним потенціалом, тому потребує як внутрішнього бізнесу, так й інвестицій з-за кордону. Це дало б можливість ще більше наблизити стандарти відпочинку до Європейських. Тому такі форуми, як «Волинь-інвест» необхідно проводити щороку», – підсумувала директорка природоохоронної структури на бізнес-форумі.

Читайте також: Депутат Луцькради розповів, як залучити інвестиції на Волинь

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024