У Гнідавський цукровий завод за три роки інвестували 350 мільйонів гривень

24 Вересня 2018, 11:29
Макет Гнідавського цукрового заводу 2143
Макет Гнідавського цукрового заводу

ПАТ «Гнідавський цукровий завод» – лідер цукрової галузі Волині і Західної України.

На міжнародному бізнес-форумі  «Волинь-Інвест 2018»  представив голова наглядової ради Ярослав Галькевич та зосередив увагу присутніх на найновіших технологіях розвитку цукрової галузі та диверсифікації виробництва як стратегії розвитку, – йдеться на сайті департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА. 

Читайте також: Бізнес-еліта Волині зібралася на інвестиційний форум у Луцьку

«Протягом трьох років у Гнідавський цукровий завод було інвестовано близько 350 мільйонів гривень, вдалося втілити в життя новий проект – будівництва біоетанольного заводу, а в перспективі – створення безвідходного виробництва. З року в рік ми працюємо над модернізацією підприємства встановлюючи найсучасніше обладнання, що дозволяє нам зменшити енергозатрати, майже вдвічі зменшиться навантаження на поля фільтрації, що дозволить подбати і про екологічну складову», – наголосив Ярослав Галькевич.

Ярослав Галькевич
Ярослав Галькевич

 

Саме це підприємство першим у державі створило національну цукрову торговельну марку – ТМ «Солодко», під якою продукція ПАТ «Гнідавський цукровий завод» виробляється і фасується з 2003-го року. Завод є атестованим за стандартом ISO 9001, а якість продукції під торговельною маркою «Солодко» значно вища від тієї, що її вимагає від українського цукру Світова організація торгівлі.

Починаючи з 2004 року, і саме підприємство, і торговельна марка «Солодко» здобувають нагороди на різноманітних аграрних і харчових форумах найвищого рівня. Крім звичайного цукру-піску, підприємство виробляє природний цукор – продукт, який містить мікро- та макроелементи, вітаміни В1 та В2, амінокислоти, мінеральні солі та не містить консервантів, ароматизаторів та барвників.

Читайте також:

Чим цікавий Шацький нацпарк інвесторам

Презентували проект пункту пропуску, який може запрацювати на Волині

Депутат Луцькради розповів, як залучити інвестиції на Волинь

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024