У Луцьку шукають 36 мільйонів гривень на зарплати медикам та освітянам

25 Вересня 2018, 17:28
Не вистачає грошей для виплати заробітної плати освітянам та медикам Луцька 915
Не вистачає грошей для виплати заробітної плати освітянам та медикам Луцька

На зарплату для луцьких освітян та працівників медичної галузі за грудень у міському бюджеті доведеться шукати 36 млн грн.

Про це стало відомо 25 вересня під час засідання постійної комісії Луцькради з питань планування соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету, — пише ІА ВолиньPost.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що у грудні не передбачена субвенція із державного бюджету. 

«На зарплату у грудні по управлінню охорони здоров’я треба буде 15 млн грн., а по управлінні освіти загалом 21 млн грн.. Тобто в сумі треба буде 36 млн грн. Треба буде шукати кошти в бюджеті, це при тому, що на початку року ми вже 20 млн коштів виділили при формуванні коштів на ці потреби»», - розповіла посадовиця.

Водночас Єлова зазначила, що зарплату представникам цих галузей виплачують в перших числах наступного місяця, а аванс дають вчасно. Так, зарплату за вересень заплатять 5-6 жовтня, можливо не в повному обсязі, адже нині немає точних даних, коли надійде субвенція із державного бюджету.

Читайте також: У Луцьку не вистачає коштів на виплату зарплат медикам та освітянам.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024