Відомий італійський піцайоло вчився в Іваничах пекти хліб

26 Вересня 2018, 11:33
Відомий італійський піцайоло вчився в Іваничах пекти хліб 1045
Відомий італійський піцайоло вчився в Іваничах пекти хліб

Іваничівцець Андрій Злотко, а нині ще й відомий на всю Україну та Італію піцайоло, нещодавно взявся освоювати хліборобську майстерність.

Про це Адрій написав у своєму дописі у Facebook.

«Завжди радий допомогти другові і за одне освоював хліборобську майстерність у Іван Пасічник а саме у Іван Хліб - це домашнє виробництво авторського хліба із органічного волинського борошна, а також соціально-відповідальний бізнес, що виховує культуру харчування, сформованого на концепції постійного розвитку, оригінальних рецептів, біорізноманіття, чесності, відповідальності та екології», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Андрія Злотка на Іваничівщині знають від старого до малого. Також знають, що їх земляк нині власник піцерії Mastro Pizza, яка дуже популярна в Римі і про яку українські журналісти наввипередки знімають сюжети.

А ще їм відомо, що в Італії Андрій став чемпіоном з піци, а цього року на Чемпіонаті світу отримав звання чемпіона України з приготування цієї страви




 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024