У Володимирі-Волинському асфальтують дорогу

01 Жовтня 2018, 10:50
У Володимирі-Волинському асфальтують дорогу 1084 Джерело: Фото з сайту Буг
У Володимирі-Волинському асфальтують дорогу

У Володимирі-Волинському встигнуть виконати план з асфальтування доріг до початку холодів.

У місті, за словами першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, залишилося заасфальтувати ще одну вулицю та двір, тому, якщо сприятиме погода, всі роботи будуть виконані вчасно. 27-28 вересня вдалося заасфальтувати два об’єкти: вулицю Івана Франка та частину вулиці Богдана Лепкого, - передає БУГ.

Роботи виконала компанія «Луцька ДПМК». Ремонт двох вулиць проводився на умовах співфінансування із Державним фондом доріг.

«Асфальтуємо більше півкілометра, майже 2 тисячі метрів квадратних. Це частина вулиці Богдана Лепкого, оскільки не вистачило фінансового ресурсу на усю вулицю.

У цьому році за кошти міського бюджету і на умовах співфінансування з Державним фондом доріг ще заплановано асфальтування однієї вулиці та одного двору.

Також ямковим ремонтом доріг у місті займаєтсья наше комунальне підприємство. Погода сприяє, тому, думаємо, що все буде завершено вчасно», – зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, який приїхав особисто подивитися на якість вкладання асфальту на вулиці Богдана Лепкого. 

Також Ярослав Матвійчук розповів, що ведеться діалог з Службою автомобільних доріг і є ймовірність, що у наступному році все ж буде зроблено вулицю Устилузьку. Також обговорюється можливість ремонту вулиці Ковельської від залізничного переїзду і до кільця, яке розташоване на виїзді з міста.





















Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024