На Маневиччині відбулося виїзне засідання профспілкових лідерів Волині

03 Жовтня 2018, 10:05
На Маневиччині профспілкові лідери Волині провели виїзне засідання 1372 Джерело: Волинське ОУЛМГ
На Маневиччині профспілкові лідери Волині провели виїзне засідання

З ініціативи обласної організації Профспілки працівників лісового господарства, відбулось виїзне засідання лідерів установи на базі державного підприємства «Маневицьке лісове господарство».

Делегацію профспілкових лідерів зустріли головний інженер Сергій Матчук та інженер з охорони праці, голова профкому Ольга Пащенко. У їх супроводі голови обкомів побували на основних об’єктах виробництва – на нижньому складі, в цехах переробки деревини, виготовлення консервної продукції та хвойного екстракту, – повідомила прес-служба Волинського ОУЛМГ

Також гості ознайомилися зі станом охорони праці на підприємстві.

Учасники засідання поїхали на лісосічну ділянку, де тривають лісогосподарські роботи. Поцікавилися умовами роботи працівників штатних бригад (при підприємстві їх – вісімнадцять), їх забезпеченням для роботи у холодний період року.

Профспілчани були здивовані організацією гарячого харчування для таких працівників, функціонуванням спеціальних будиночків для обігріву та прийому їжі.

«У 2018 рік ми ввійшли з новим колективним договором. У процесі трудових перемовин між профкомом і адміністрацією лісгоспу було досягнуто згоди по багатьох соціальних питаннях. Прибутковість лісогосподарської діяльності, яку веде лісгосп, дає можливість реалізувати більше, аніж передбачено законодавством. Працівники звертаються у профком по багатьох життєвих питаннях. Для прикладу, в цьому році на лікування своїм працівникам ми виплатили більше 40 тис. грн. А в рамках оздоровлення та відпочинку ми потурбувалися про більше 60-ти наших працівників та членів їх сімей. На сьогодні під своїм захистом ми маємо більше 200 пенсіонерів. Зацікавлені й у тому, щоб працівники, котрі мають професійну підготовку, затримувались на нашому підприємстві. У зв’язку з цим здійснюється доплата за вислугу від 5 до 30 відсотків залежно від трудового стажу», – розповідає інженер з охорони праці ДП «Маневицьке ЛГ», голова профкому Ольга Пащенко.













Читайте також: У Галузійському дитячому садочку встановили нові ігрові комплекси.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024