Волинські декларанти сплатили 15,5 мільйонів гривень податків

03 Жовтня 2018, 17:14
Волиняни задекларували свої доходи вчасно 945
Волиняни задекларували свої доходи вчасно

За підсумками кампанії декларування доходів, які громадяни отримали у 2017 році, на Волині сплатили 13,2 мільйона гривень ПДФО та 2,3 мільйона гривень військового збору.

Майже всі громадяни, які задекларували свої доходи, виконали податкові зобов’язання вчасно. Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у волинській області

«Внесок кожного громадянина, котрий добровільно декларує і сплачує податки задля розвитку країни і громади, важливий незалежно від суми. Це той елемент податкової культури, що наближає нас до норм цивілізованого суспільства. Практика європейських країн переконує, що лише свідома та відповідальна позиція громадян в питанні декларування доходів, гарантує успішний розвиток та добробут», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.    

В ГУ ДФС у Волинській області рекомендують волинянам вже сьогодні проаналізувати доходи за 2018 рік. Якщо з таких доходів не сплатили податків, на початку наступного року варто спланувати візит до Центру обслуговування платників. Це можна зробити за місцем своєї податкової адреси, щоб своєчасно подати річну податкову декларацію.

Нагадаємо, що обов’язок декларувати доходи і сплачувати податки передбачено статтею 67 Конституції України.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024