Власники луцького антикафе розповіли, чому закривають заклад

04 Жовтня 2018, 14:46
Марина Ткачова – власниця Innerspace 4386
Марина Ткачова – власниця Innerspace

Антикафе-коворкінг «Innerspace», що пропрацювало три роки у Луцьку на Парковій, 5 закривають.

Простір для роботи, творчості та відпочинку працюватиме ще тільки місяць. Власник закладу Кирило Ткачов, розповів, що причина головна закриття у тому, що приміщення, де розташоване кафе продають.

«Це неочікувано для всіх наших друзів і клієнтів. Ми з Мариною обговорювали цей варіант протягом всього року, оскільки нам було відомо, що приміщення можуть продати. Ми не знали коли це буде, тому для нас це також було несподівано», – зізнається Ткачов.

Кирило розповів, що ідея у нього та дружини Марини з’явилася ще років п’ять тому. Схожий проект вони подавали на конкурс стартапів від Nescafe, а згодом вирішили зробити все своїми силами, коли переїхали з Луганська до Луцька.

«Innerspace було створено майже три роки тому, і ми дуже прив’язані до цього приміщення. Я не впевнений, що ми можемо все кудись перенести і продовжити робити теж саме. Якщо ми кудись зміщуємося, це означає, що ми все змінюємо і робимо щось інше. Може схоже, може ні, може поки що нічого не робимо», – пояснює власник «Innerspace», але водночас визнає, що справа була нерентабельною.

Читайте також: Хто, як і навіщо влаштував у замку Любарта «Простір літер»

«Якщо з точки зору бізнесу - це невигідно. Заклад і робота над ним нам багато в чому просто подобалася, тому ми не хотіли його закривати чи суттєво змінювати, щоб це приносило  прибуток. Такий заклад  достатньо творчий і нам це підходило», – резюмував Кирило Ткачов.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024