У курортному Світязі стартували роботи із ремонту та розширення центральної дороги

04 Жовтня 2018, 18:10
1027

Ремонт дороги на Набережній у селі Світязь розпочали ще перед початком літнього сезону відпочинку, але через передачу дороги на баланс Департаменту інфраструктури і туризму ОДА довелось заново проводити тендерні процедури та визначати підрядника робіт.

І от після проведення облдержадміністрацією усіх необхідних тендерних процедур (переможцем визначили фірму «Вельт-Кепітал», яка вже працювала на деяких об’єктах в Шацькому районі), роботи з розширення та ремонту дороги біля набережної протяжністю кілометр триста метрів відновились.

Нагадаємо, що дорогу у Світязі відремонтують від метеостанції до бази фізико-хімічного університету, на що потрібно 12,5 мільйона гривень.  



Подивитись, як тривають ремонтні роботи у Світязі, приїхали Сергій Григоренко, заступник голови пропрезидентської партії «Солідарність.Волинь», та голова контрольно-ревізійної комісії Олексій Кушнєр, яких супроводжував голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець.

Читайте такожДорогу в Світязі, яка межує з озером, хочуть зробити пішохідною – депутат сільської ради

Світязь: дорогу на Набережній відремонтують до кінця року. ВІДЕО

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Сергій Григоренко.

«Осінній Світязь... Озерна хвиля важко б‘ється в порожній центральний пляж, холодний вітер пробирає до самих кісток. Тихо навкруги, немає відпочивальників. Але команда Президента України Петра Порошенка в Шацькому районі на чолі з головою Шацької РДА Василь Голядинець активно працює, готуючись до наступного туристичного сезону, поступово створюючи європейські умови відпочинку. Будується набережна на центральному пляжі села Світязь, де будуть облаштовані парковки, велодоріжки, освітлення, лавки, пам`ятник продавчині легендарних місцевих пончиків. Солідарна робота триває», - написав він.

Як відзначив голова Шацької РДА Василь Голядинець, роботи з розширення дороги планують завершити до 31 грудня цього року. Завдяки злагодженій роботі районного керівництва, за сприяння голови Волинської ОДА Олександра Савченка та за підтримки депутатів президентської партії у Києві вдалося розпочати реалізацію такого важливого для курортного села проекту.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024