На Волині податки платять активніше, ніж в середньому по Україні

05 Жовтня 2018, 15:36
914

Протягом січня - вересня 2018 року до загального фонду держбюджету на Волині сплачено 2,2 мільярди гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.

Таким чином, збір податків до держбюджету в області протягом трьох кварталів 2018 року перевищив минулорічні показники на 22,8%. Про це інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«Серед чинників, що сприяють позитивній динаміці –  ефективна система протидії можливим схемам мінімізації податків, насамперед при формуванні безпідставного податкового кредиту, посилення аналітичної складової в процесі адміністрування податків та системний діалог з представниками сумлінного бізнесу», – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як запевнила керівник волинських фіскалів, позитиву в наповненні держбюджету досягнуто не за рахунок посилення фіскального тиску, а завдяки взаєморозумінню з представниками легального сектору економіки.  

«Загалом темпи надходжень податків до держбюджету на Волині випереджують загальнодержавні тенденції. Тож маємо підстави стверджувати, що такого позитиву досягнуто завдяки високій податковій культурі наших представників бізнес-спільноти та заходам, що максимально сприяють діяльності легального бізнесу та забезпеченню рівних конкурентних умов реальному сектору економіки», - підсумувала Світлана Савчук.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024